Sürgülü kapı alırken nelere dikkat etmeliyim?

Yerden tasarruf sağlayan, ucuz ve şık sürgülü kapılar evinizin veya binanızın görünümünü ve güvenliğini iyileştirebilir.  

Sürgülü kapı, evinize veya işinize şık ve yerden tasarruf sağlayan bir ektir.

Kullanımı kolay ve uzun ömürlü, rahatlık ve verimlilikten ödün vermeden ekstra güvenlik istiyorsanız ideal kapı tipidir.  

Sürgülü kapı nedir? Sürgülü bir kapı, kapının alt kısmındaki sabit bir koşu parkuru kullanılarak çalışır. Ayrıca kapının çit hattı boyunca yatay olarak hareket etmesini sağlayan tekerleklere sahiptir.  

Kayar bir kapı her iki yönde de yana doğru hareket eder; çalıştırılması, içe veya dışa doğru sallanması gereken kadar yer kaplamaz.

Diğer kapı türleri ile karşılaştırıldığında , sürgülü kapı size daha fazla para, zaman ve enerji tasarrufu sağlayabilir.

Sürgülü kapınızı elektriğe bağlı ve otomatik hale getirme seçeneği de vardır , böylece kapının açılması gerektiğinde arabanızdan, evinizden veya işinizden ayrılmadan kolayca açılıp kapanması için uzaktan kumandalarla kontrol edilebilir.

Daha pahalı olmasına rağmen, sürgülü bir kapı uzun vadede paranızın karşılığını fazlasıyla alacaktır!  Neden sürgülü bir kapı seçmelisiniz? Sürgülü kapıların birçok faydası vardır ve bunlardan bazıları şunlardır:  

Sürgülü kapı verimlidir Sürgülü bir kapıya sahip olmak – özellikle işiniz için, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olabilir.

Çalıştırması ve kontrol etmesi kolay olduğu için, garaj yolunuza girip çıkarken hızlı ve kolay erişime ihtiyacınız olduğunda sürgülü kapıya güvenebilirsiniz.  

Sürgülü kapı, özellikle teslimatların sık olduğu geniş açıklıklar için işiniz için idealdir.

Benzer şekilde, sürgülü bir kapı eviniz için mükemmeldir çünkü kapınıza kolayca girip çıkmanızı daha kolay hale getirir.  

Daha az yer kullanır Kayar bir kapı, zemin rayı üzerinde yana doğru hareket eder, bu da onu açmanın araba yolunuzdan yer kaplamadığı anlamına gelir. Bahçenizde, araba yolunuzda veya ön bahçenizde size daha fazla alan sağlar.

Ayrıca, kayar bir kapı, yol kenarındaki mülkler için de idealdir ve bir yolun yakınındaki yoğun bir patika üzerinde potansiyel olarak dışa doğru sallanma ihtiyacını azaltır.  Sürgülü kapı, eviniz veya işiniz dik bir yokuşta yer aldığında da idealdir çünkü bir kapı kurmak ve özelleştirmek zorunda kalmazsınız.  

Dayanıklı ve sağlamdır Sürgülü bir kapı seçmek akıllıca ve pratik bir seçimdir.

Dayanıklılığı ve rahatlığı nedeniyle, paranızın karşılığını verir.

Paslanmaz çelik, galvanizli çelik ve alüminyumdan yapılmış en son teknoloji ve yüksek kaliteli malzemeler ile sürgülü kapınızın zarar görmeyeceğinden veya kolayca paslanmayacağından emin olabilirsiniz.

Paslanmaz çelik sert ve esnek bir malzemedir, alüminyum ise korozyona uğramaz ve dövülebilir.

Galvanizli çelik çinko kaplıdır, bu da onu korozyona karşı dirençli kılar.  

Sürgülü bir kapı aynı zamanda hava koşullarına ve rüzgara karşı dayanıklıdır, bu nedenle bir fırtına veya kasırga sonrasında hasar konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

Bu bağlamda, sürgülü bir kapı, pahalı onarımlar ve yükseltmeler hakkında endişelenmenize gerek olmayacağından, paranızın karşılığını daha fazla almanızı sağlar. Ek olarak, zamana dayanacak kadar sağlam olduğundan emin olabilirsiniz.  

Ekstra güvenlik sağlar Eviniz ve işiniz, alabilecekleri tüm korumaya ihtiyaç duyar.

Sadece mülkünüz ve zor kazanılmış paranız değil, ailenizin veya çalışanlarınızın güvenliği de tehlikede.

Kayar kapı, mülkünüze ekstra bir koruma katmanı sağlamak için tasarlanmıştır.

Dayanıklı yapısı ile kayar bir kapıya girmek zor olacağından, hırsızlar tarafından kolayca erişilemez.  

Çalıştırmak güvenlidir Sürgülü kapı yana doğru hareket ettiğinden ve dışa veya içe doğru sallanmadığından, size veya arabanıza çarpma olasılığı daha düşüktür.

Kayar kapılar ayrıca, onları açan veya kapatan kişinin fiziksel gücüne de bağlı değildir – operatöre çok az stres uygularlar ve bu da onları genel olarak en iyi çözüm haline getirir.

Bazı otomatik kayar kapılar uzaktan kumanda ile gelir ve bu, özellikle bir hava rahatsızlığı sırasında arabanızdan çıkmanıza gerek kalmadan açılıp kapanmasını kolaylaştırır.

Kapıyı içeriden de çalıştırmanıza izin vermek için eve veya işyerine bazı uzak sistemler kurulabilir!  

Bakımı daha ucuz Sürgülü bir kapının tekerlekleri ve bir paleti vardır, böylece zemindeki sürtünme nedeniyle kolayca hasar görmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Sürgülü kapınızı temiz ve bakımlı tutarsanız, hasarı ve pahalı onarımları önleyebilirsiniz.

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Bizlere info@maysayapi.com mail adresimizden yada (0216) 324 11 64 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.